Crna magija

Kiron liječi umirući / Kiron -mitologija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kiron liječi umirući. Znate li legendu – slučajno pogođen Herkulov strijelom moli bogove da ga izbave bijede. Pošto je besmrtan, izgleda da je njegova jedina sudbina vječita patnja i bol … Prema mitologiji je Kiron mati prelijepa vodena nimfa filir koja se, bježeći od Zevsovih ljubavnih avantura prerušila u kobilu međutim uporni i svemoćni Zeus je ipak sustiže, i preobražava se u pastuha. Kao plod ovog ljubavnog zanosa rađa se kentaur Kiron – biće sasvim čudno, njegov donji dio tijela je poput konja, a gornji dječaka. Užasnuta izgledom djeteta koje je rodila, šokirana i preplašena, ona moli bogove da je izbave, i daju joj neki drugi oblik kako bi izbjegla odgajanje ovog bića. Njezina je želja uslišena, i bogovi je pretvaraju u ivu – žalosnu vrbu.

Napušten i odbačen od majke, [oca nikada nije upoznao] Kiron kasnije biva usvojen od Apolona, ​​zaštitnika glazbe, proročanstava, poezije i liječenja biljem od koga preuzima ogromno znanje i ljubav prema bližnjima, vremenom postaje najvažniji mentor sinovima kraljeva i mnogim grčkim junacima među kojima su najpoznatiji Jason i Asklepije, Ahil i Hercules.

Jednog dana, tijekom nešto grublje igre među kentaura Hercules ranjava svoga mentora, sasvim slučajno dodajući mu strijelu, on je ispušta iz ruku i strijela probada butinu Kirona. U drugim legendama opisuje se kako je Kiron pripremao otrovnu strijelu i sam je ispustio, povrjeđujući sebe – u petu, ili koljeno. Strijele koje je toga dana Kiron pripremao su, na nesreću, bile natopljene krvlju čudovišne Hidre koja je izazivala užasan bol i žive rane koje se nisu mogle zaliječiti. Ipak, Kiron je polubog i on, besmrtan ne može umrijeti od zadobivene ozljede, ali ostaje u nepodnošljivim bolovima koje nije u stanju da se zaliječi unatoč ogromnom znanju koje je stjecao godinama.

U strašnim mukama i bolovima, preklinje bogove da mu dopuste da premine, ali tek nakon određenog vremena Hercules, kao jedini odgovoran za nesreću, pronalazi odgovarajuće izbavljenje za svoga učitelja koji užasno pati.

Prometej, koji je ukrao vatru s Olimpa i poklonio je smrtnicima, je kažnjen od strane vrhovnog boga Zeusa, okovan za stijenu i svakog dana bi ga posjećivao orao koji mu je kljucao jetru. Tijekom noći, jetra bi se zaliječila ali bi orao ponovo dolazio u zoru i nastavljao svoju čudnovatu torturu. Kako je uvjetovao Zeus, Prometej je mogao biti oslobođen jedino ako bi netko od bogova ponudio zauzeti njegovo mjesto na stijeni, što bi značilo odricanje vlastitog statusa i smrt.

Kiron se u strašnim mukama odlučuje za ovakvo izbavljenje, zauzevši mjesto Prometeja, i napokon se oslobađa svojih rana i vječnog bola.

U znak zahvalnosti prema učenju bogovi ga postavljaju na nebo u sazviježđe Jarca.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM