Crna magija

Keltski horoskop / TOPOLA-Imate izvanrednu inteligenciju koja, kako vi starite postaje sve oštrija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

TOPOLA: 1 – 14 svibnja, 5 – 13. kolovoz 1 – 8 studenoga, 4 – 8 veljače

Često se za vas kaže da ste pesimista. Ipak, vi smatrate da samo realno sagledavate situaciju. Gotovo uvekočekujete najgore i zbog toga uspijevate spremno reagirate na svaku situaciju. Detaljni ste i savjesni i spremni i na neočekivane nezgode. Sva ova briga i savjesnost imaju jedan motiv – vi najviše od svega cijenite svoju slobodu. Sasvim ste svjesni da tek kada sve besprijekorno obavljate, imate mogućnost biti uvijek ispred svih. Vama je za ostvarenje vaš slobode potrebna mirna savjest, a to je moguće samo ako sve svoje poslove i odnose održavate jasnim i čistim.

Imate izvanrednu inteligenciju koja, kako vi starite postaje sve oštrija. Imate istančane reflekse za sve što vas snađe i umijete odlično procijeniti situaciju. Tako da nije slučajno da baš vi ostvarujete odlične koristi za sebe prije nego što se ostali uopće snađu.Iako se ne može reći da ste za nešto posebno talentirani, ova osobina vas uvijek dovodi u najviše vrhove. Vi ste stalno okruženi uspješnim i moćnim ljudima. Ponekad ste skloni njegovati prijateljstva koja vam donose materijalnu korist. Veoma cijenite životna zadovoljstva i spremni ste mnogo učiniti samo da biste ih se domogli. Ponekad čak smatrate da cilj opravdava sredstvo, a ni cilj, ni sredstvo da se dođe do njega, ne moraju uvijek biti baš najispravniji. To vas navodi na ponašanje koje nije sasvim ispravno.U ljubavnom životu ste posesivni i konzervativni.

Ipak, obično imate sretan brak i veliku obitelj. Znate cijenite osnovne životne vrijednosti i trudite se da ih poštujete. Skladna obitelj je samo jedna od tih najvažnijih stvari kojima nesebično poklanjate svoju ljubav i pažnju. U krugu svoje obitelji vi dozvoljavate sebi da se opustite i da napravite predah između dva uspeha.Imate mnogo prijatelja mada ste skloni ih birate prema njihovom položaju u društvu i spremnosti da vam pomognu u ostvarivanju ambicija.Kada, ipak, nađete pravog prijatelja on najčešće postaje nešto kao član vaše obitelji i to što ga puštate u svoj sveti obiteljski mir obično smatrate za veliku počast koju rijetko kome dajete.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM