Crna magija

Keltski horoskop / JAVOR-Ponekad ste previše sramežljivi, ali istovremeno i skloni kontradiktornom ponašanju ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

JAVOR: 11.-20. april i 14.-23. listopada

Javor je drvo inteligencije. Za osobe koje su rođene pod zaštitom ovog drveta karakteristična je stalna potreba za novim stvarima i novim događajima. Oduševljeno se bacate u nova istraživanja. Novi pokreti i novi pravci uvijek imaju u vama odanom simpatizera. Širokih ste vidika i stalno u potrazi za novim idejama. Neki od vaših mnogobrojnih planova se ipak, nikada ne ostvare. Jednostavno, nije nemoguće da vam se ideje ponekad ne poklope s vremenom u kojem živite. Često idete ispred vremena i ljudima je obično teško da vas prate, da vas u potpunosti razumiju i prihvate.

Ponekad ste previše sramežljivi, ali istovremeno i skloni kontradiktornom ponašanju. To potječe od vaše unutarnje stalne borbe. Vaš mozak stalno radi i smišlja. Tako vam se može dogoditi da najiskrenje mislite o jednoj stvari sve najbolje … a da onda postanete njen ogorčeni protivnik, ne prestajući i dalje da se preispitava. Boreći se protiv sopostvene stidljivosti u stanju ste učiniti neuobičajene i gotovo apsurdne situacije. Gotovo neprimjetno u stanju ste čovjeka navesti da vam otkriti sve tajne, ali umijete i da ih dobro čuvate.

Vi ste kao neka hodajuća arhiva koja u svoj mozak pohranjuje mnogo najrazličitijih znanja i informacija. Vi obično mnogo znate o svima, ali to ne zloupotrebljavate. Imate rijetku sposobnost da “učiniti pravu stvar u pravo vrijeme”, i obično imate uspjeha u životu.

Neki od vas su skloni laskanju i vrlo sujetni. Uživate u popularnosti i ne smeta vam da ljudi pričaju o vama. Svejedno vam je i ako se nalazite usred skandala.Volite ljude i vrlo ste tolerantni. Zbog toga imate mnogo prijatelja, mada ih često mijenjate. Znate procijenite kada i kako treba reagirati i kod suprotnog spola nevjerojatno lako postižete uspeh.Ipak, vaš emocije su ponakad prilično složene. Skloni ste neobičnim načinima izražavanja ljubavi i u potrazi za tim možete biti i perverzni. Obično niste ljubitelj obiteljskog života. Tek u kasnijim godinama se mijenjate i ponekad postajete pravi konzervativac.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM