Crna magija

Keltski horoskop / HRAST-izgledaju moćno i ostavljaju dojam velike snage!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Hrast su poštovali mnogi narodi. Stari Slaveni pridavali su mu poseban značaj i odlazili ispod hrasta da razmišljaju i donose važne odluke. Ako ste rođeni 21. ožujka, vi ste po pravilu snažni i lijepi. Žene rođene u znaku Hrasta mogu ponekad djelovati previše temperamentno i hrabro ali to im ni najmanje ne smeta da budu ženstvene i privlačne.

Pripadnici oba spola rođeni u znaku Hrasta izgledaju moćno i ostavljaju dojam velike snage. Imate ogromnu energiju i veliku stvaralačku moć. Obično ste dobrog zdravlja koje vas prati sve do duboke starosti. A ako primijetite neki znak slabosti ili bolesti, pokušavate ih sakriti i od samih sebe. Hrabri ste i ponosni. Imate sposobnost da napravite zaista velika djela. Vaši motivi su plemeniti i obično imate uzvišene ciljeve. Mada, vaš idealizam je ponekad pretjeran i navodi vas da idete glavom kroz zid. Spremni ste učiniti herojska djela da biste ostvarili svoje ideale. Istrajni ste i uvijek završite započeti posao. Vi u svojim akcijama ne odstupate i ponekad ste uporni do tvrdoglavosti.

Ponekad vam kažu da imate više sreće nego pameti i da vas sreća uvijek prati. Veoma cijenite materijalnu sigurnost: stan, auto i sve lijepo što život pruža. Da bi sebi učinili život ljepšim a samim tim i dobili slobodu koju visoko cijenite svjesni ste da morate se zadržite na jednom mjestu iu jednom poslu. Hrast je sretno drvo, i ljudi koji su rođeni po njegovom zaštitom obično i ostvare svoje želje ali tek kada “puste korijen”.

Najviše od svega cijenite svoju slobodu i osobnu neovisnost. U isto vrijeme vrlo poštujete tuđa prava. Ne volite kritiku i ograničavanja jer vas sputavaju realizirati i one stvari koje drugima izgledaju nemoguće. Ipak, otvoreni ste i srdačni i vrlo ste gostoljubivi. Vi ste odan i vjeran prijatelj ali ne i bračni bartner. Veoma volite suprotni spol i ne uzdržavate se od flerta. Svoju slobodu, ipak, cijenite više od svega.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM