Crna magija

Kako voditi nadahnut život

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Biste li voljeli da se svakog jutra budite sa željom da što prije iskočite iz kreveta, kako biste osjetili čaroliju predstojećeg dana? Da li želite voditi život u kojem nema “ubijanja vremena”? Ako pripadate većini ljudi, ne osjećate se sretnim i zadovoljnim. Sva istraživanja govore da je onih koji se osjećaju sretno i uspješno vrlo malo. Često mislimo da je odgovor u bogatstvu, ali čim se bar malo osvijestimo, jasno nam je da to nije odgovor. Zapravo, čovjek koji može spokojno umrijeti, upravo je onaj koji je ispunjen u više ključnih područja životu. A kako da vodimo nadahnut život u tim područjima, pokušaću da odgovorim na svoj način.

Prije svega, očistimo svoju prošlost
Kada postanemo svjesni svojih reakcija i kada počnemo biramo svoj emotivni odgovor na životne situacije, vidimo i da naše, ali i reakcije drugih ljudi, dolaze iz životnih iskustava. Netko tko je jedva preživio davljenje, najvjerojatnije neće na isti način gledati na kupanje u rijeci, kao netko tko je s plivanjem imao samo ugodna iskustva. Momenat kada sam shvatio da prošlost dirigira mojim ponašanjem, bio je ključan u mom osvješćivanju. Pošto je čitateljima ovog lista jasno da su sva ta negativna iskustva kojih želimo da se oslobodimo, zapravo samo blokirana energija, ostaje nam da nađemo način koji nam najviše odgovara. Na raspolaganju su nam mnogi alati, a meni je vrlo pomogla meditacija, pri kojoj sam, po prvi put u životu odvojio vrijeme da osjećam zahvalnost. Ciceron je rekao “Zahvalnost ne samo da je najveća, već je i majka svih vrlina”. Iz stanja zahvalnosti mnoge bolne situacije iz svoje prošlosti mogao sam sagledam iz drugog kuta i da iskreno oprostim. A prije samo nekoliko tjedana dogodilo mi se apsolutno sjajno iskustvo, kada sam posjetio Mišu Krstovića, kosmo-bioenergetičara. Sve što sam iskusio ispisace nekom drugom prilikom, ali bih svakome preporučio da posjeti tog čovjeka. U svakom slučaju, sada se konačno osjećam “čistim”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM