Crna magija

Kako prepoznati Vagu-Nemojte nikada pomisliti da je Vaga savršeno uravnotežena!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vage ne vole biti grube, a ipak će vam ispraviti krivu sliku na zidu i ugasiti TV. Vage vole ljude, ali mrze veliku gužvu. Kao blagi golubovi mira, one posreduju izmedju ljudi ublažavajući njihove sukobe, a ipak same uživaju u dobroj raspravi. Narav im je dobra i ugodna, ali mogu također biti mrzovoljne i izbjegavaju naređenja. Vage su izuzetno inteligentne. Istovremeno, nevjerojatno su naivne i lakovjerne. Otkinuce vam uho pričajući ali će znati i božanstveno da slušaju. Vage su nemirni ljudi. Medjutim, rijetko trče ili žure. Potpuno ste zbunjeni? Niste jedini. U ovom Sunčevom znaku postoji frustrirajuća nespojivost koja zbunjuje i same Vage koliko i druge ljude.

Mnogi će vam reći da je Vaga puna ljubavi, ljepote, ljubaznosti i svjetlosti. To je u redu, ali nije sasvim precizno. Nemojte nikada pomisliti da je Vaga savršeno uravnotežena samo zbog toga što znak simboliziraju zlatne terazije pravde. To je, izgleda, logičan zaključak. Na kraju krajeva, svrha Vage je balansiranje. Medjutim, da li ikada promatrali proces uspostavljanja ravnoteže na starinskoj ljekarničkoj vagi? Krajnji cilj je obje strane budu jednake, ali što se događa? Prvo je jedna strana dolje, a onda druga. Gore-dolje, gore-dolje, sve dok se ne postigne savršena ravnoteža. Svratite u ljekarnu u vasem susjedstvu i promatrajte ih kako rade. Nikada više nećete sebi predstaviti Vagu kao mirnu, savršeno uravnoteženu, slatku, gracioznu i šarmantnu osobu. Imat ćete sliku osobe koja ima takve karakteristike samo djelomično. Njezina druga polovica može biti dosadna, svađalački, tvrdoglava, nemirna, depresivna i zbunjena. Vaga prvo ide gore, a onda dolje. Ljulja se na jednu stranu, pa na drugu. Iznenada, kao terazije – savršena ravnoteža! To je božanstveno. Ali uvijek postoji onaj razdoblje mjerenja i padanja prije nego postigne onaj trenutak božanstvene ravnoteže.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM