Crna magija

Jupiter kvadrat Uran tranzit-Nepovoljan period u životu za bilo kakve poslove sa učenim ljudima!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nepromišljen plan za ekspanziju može voditi u katastrofu, čuvajte se nepromišljenog zaključivanja i ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Budite oprezni ukoliko pokušavate se obogatite kroz brze poslovne pothvate, jer tijekom ovog tranzita nećete imati uspjeha. Nepromišljena poslovna partnerstva vas mogu koštati mnogo a iznenadne teškoće se razvijaju tijekom putovanja – ukoliko ste u mogućnosti odgodite put.
Ljubav prema slobodi i neovisnosti, revolucionarne ideje, suprotstavljanje, netaktičnost, pretjerivanje, izuzetna unutarnja tenzija koja se može osloboditi, preuranjeni postupci, filozofski, religiozni ili politički sukobi.
Nepovoljan period u životu za bilo kakve poslove sa učenim ljudima. Prisutna je opasnost gubitaka od špekulacija ili zbog pogrešnih poslovnih poteza. To je i vrijeme nepovoljno za promoviranje ili unapređivanje izuma, otkrića ili uplitanje u reformatorske pokrete, pošto je prisutna podložnost zastranjivanju u fanatizam, praznovjerje ili pretjerana usrdnost.

Pod ovim izazovnim tranzitom možete biti uvučeni u rizične akcije koje bi mogle imati neočekivane i negativne posljedice koje vi niste u stanju procenite.Čak i da procijenite da je to teško, treba što pažljivije planirate i djelujete krajnje oprezno. Vaši snovi su kule u oblacima a vaš trenutno ponašanje teži da bude kao neposlušno dijete koje ne mari nizašto osim da radi po svojoj volji. Trenutno ste programirani provesti reformu, ne obazirući se puno na cijenu i mada ste u duši vrlo humani, mogli bi biti skloni odbaciti vaš svakodnevne obveze što će najvjerojatnije napraviti probleme drugima. Vjerojatno jadikujete nad stanjem u društvu prije nego što imate ponuditi bilo kakve alternative.
Vjerojatno želite biti slobodni, ali ne znate kako izgleda sloboda. Privilegije koje tražite imaju tendenciju da budu sebične, što vam neće donijeti mnogo simpatija od strane drugih. Bilo bi bolje da iskoristite vrijeme da razmotrite što bi željeli promijeniti i koje promjene su izvedive, prije nego što drugima utuvite u glavu te fiks ideje. Najveći izazov ovog tranzita je da glava ostane hladna. Iskoristite priliku i nemojte zanemariti vašu odgovornost ako želite od toga profitirati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM