Crna magija

Ji Djing heksagram 46 Sheng Uspon

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

46 SHENG USPON
Sadašnja situacija zahtijeva brzu akciju i korištenje svih vaših resursa za prilagodljivost. Okolnosti će se vjerojatno promijeniti velikom brzinom i vaši odgovori na ove promjene moraju biti dobro promišljeni, ali krajnje brzi. Ne bojte se koristiti savjete drugih ili zatražili pomoć onih koji su na položaju. Takav savjet ili pomoć mogu biti neprocjenjivi u razrješenju teškoća i problema.

46 Sheng, Uspon
Gore: KUN- zemlja, žena
Dolje: SUN- vjetar, drvo

Uspon. Najveći uspjeh. Posjet velikom čovjeku oslobađaod strepnje. Odlazak na jug donosi sreću.

USPON
Doživjet ćete USPON snage i ugleda zahvaljujući činjenici da se vaš skromno i postojano djelanje vremenski uskladilo s povoljnim kozmičkim tendencijama. Uspjeh koji se približava je ogromnih razmjera, jer je plod dugotrajnog požrtvovanog rada, i pošto je sadašnji trenutak naklonjen ciljevima koje slijedite. Biblija se prikladno izražava o vremenima kao što su ova, riječima: “U mene je bogatstvo i slava, postojano dobro i pravda. ”
Iskoristite sretne okolnosti i pravodobno pristupiti osobama od autoriteta. Nemojte biti zaplašeni i sramežljivi. Jedan samopouzdan i siguran nastup ostavit dobar dojam. Ne ležite, međutim, na lovorikama slave i uspjeha, jer je kontinuirana aktivnost neophodna da bi se iz razdoblja USPONA izvukli najbolji rezultati. Postojanom snagom volje ostvarit izuzetnu sreću.
Sada možete očekivati ​​unapređenje, jedan USPON u političkoj ili poslovnoj sferi. Pošto ste do sada pokazivali dobru volju da se prilagodite, vaši dobitci premašit sva vaša očekivanja. Nadređeni će biti prijemčivi za vaše želje i dodijeliti vam priznanja. Heksagram pretkazuje priznanja iu društvenim odnosima. Mada to uopće ne očekujete, vi ćete se popeti na društvenoj ljestvici. Udružite se s drugima na zajedničkim projektima, i ne odustajte sve dok ih ne realizirate. Sada ćete instinktivno birati pothvate koji su u skladu s pulsacijama i željama društva, i tako dospjeti na ugledan položaj.
Umjesto da smanji i ugrozi vaš odnose, USPON će dočarati uzbudljivu atmosferu na emocionalnom planu. Tek sada možete učiniti istinski prodor u komunikaciji s bližnjima. Među vama će se razviti još čvršće spone. Rad na Jastvu se sada odvija na principu volje. Znajte što hoćete isprovodite to nepokolebljivo. Samodisciplina je temelj jake volje. A iz nje proizlazi velika postojanost karaktera.

Gornji Trigram, KUN, prijemčivost, stvara atmosferu prikladnu da se SUN, postojani napori, dolje, ostvare. Bez varijabli linija, USPON će se ostvariti samo kroz dugotrajno i marljivo ulaganje energije. Ne možete očekivati ​​da ćete učiniti ogroman skok iu jednom jedinom potezu ostvariti cilj.Bolje je da kroz skromne, ustrajne napore sagradite široku bazu s koje ga onda možete dosegnuti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM