Crna magija

Ji Djing heksagram 44 KOU Kontakt

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

44 KOU Kontakt
Ovo je trenutak kada ste posebno spremni prihvaćate savjete i velika je vjerojatnost da ćete dobiti savjet koji neće biti dobar – ako ga usvojite, otrkica da nije u vašem interesu. Oslonite se na vlastiti instikt. Budite ono što jeste.

44 Gou Susret
Gore: Cien – nebo, muškarac
Dolje: SUN- vjetar, drvo

Susret. Žena je moćna. Ne treba je ženiti.

ISKUŠENJE, SUSRET
Jedno naizgled bezazleno, ali potencijalno opasno ISKUŠENJE je na vidiku. Kako može jedan sporedan čimbenik ugroziti situaciju koja je tjedna? Kako može ta beznačajnost da preuzme kontrolu i unese kaos u jednu uređenu sredinu? Treba samo da se prepustite ISKUŠENJU i saznat ćete. Pridajući značaj zlu, vi mu poklanjate moć nad svojim životom. Mada se ovakvi susreti se ne mogu izbjeći, vi sada možete spriječiti da dobiju na snazi.
Čak iu ustaljenoj i opuštenoj društvenoj kolotečini, treba se sada čuvati od podržavanja sumnjivih ideja ili osoba. Neka vaši stavovi i osjećaji budu javni i svima poznati. Upravo u političkim sferama ovakva iskušenja predstavljaju najveću opasnost.
Kakve god da su okolnosti, nemojte nikada davati podršku ljudima koji gaje inferiorne ideje. Ne podržavajte odluke koje vam se čine manje vrijednim, i javno se suprotstavite osobama koje ih zastupaju. Vaše će riječi sada imati težinu.
U poslovnim stvarima, ono što namjeravate učiniti ili što vam je predloženo je, sve u svemu, jalovo. Ne samo što ćete izgubiti dragocjeno vrijeme nego ćete i zapasti u opasne probleme. Bez obzira da li se radi o brzom obrtu novca ili o kakvoj atraktivnoj ali neproverenoj ponudi, najvjerojatnije ćete na kraju imati više gubitaka nego profita. Izrazite glasno svoje mišljenje po pitanju ISKUŠENJA i vaš primjer će postati uzor jedne uspješne poslovne politike.
Ne očekujte sada mnogo od osobnih odnosa, pogotovo ako se radi o osobama koje skoro upoznali. Neizbježni sukobi iznijet će na vidjelo nedolične stvari. Originalni tekst posebno ističe “ne ženi se – žene posjeduju moć”, što se odnosi na osobu sumnjivih načela koja eksploatira situaciju. Posljedice nisu predvidive. Otvoreno izrazite svoja uvjerenja i želje u vezi svojih odnosa, i rasteraćete iskušenja koja vam prijete. Sebstvo se sada po prvi put susreće s jednim novim, nepoznatim, naizgled bezopasnim samopovlađivanjern. Unutarnje ISKUŠENJE je najteže savladati. Čovjek na osnovu mnogih samopovladjivanje razvija naglašeno loše i tvrdokorne karakterne osobine, ili žestoki unutarnji konflikt. Zato je najbolje primijeniti samodisciplinu: povremene susrete s ovakvim slabostima treba strogo kontrolirati. SUN, prodomi utjecaji iz donjeg trigrama ljudskih odnosa, djeluju u sprezi sa velikom kreativnom snagom trigrama Cien, gore. U statičnom obliku, iskušenjem je predstavljen jedan dinamični međuodnos, koji se najbolje ogleda u plodonosnom susretu između pozitivnog i negativnog. Iz ovakvog susreta se rađaju velike stvari i uspostavlja se red. On može se ispolji kroz unutarnju obnovu, iznenadno prosvjetljenje ili uvid o pravom značenju vanjskog svijeta. Ukoliko ponašanje ostane ispravno i čestito i nikakvim se obmanama ili lukavstvima ne izaziva neravnoteža, onda ISKUŠENJE može označava početak jednog potpuno novog razdoblja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM