Crna magija

Ji Djing heksagram 43 Guai Odluka

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

43. GUAI ODLUKA

Sada je trenutak da budete odlučni, ne jurišajući u avanture. Sve vaše akcije morate bazirati na prilazu koji objedinjuje snagu i odlučnost s dobrom voljom i prijateljstvom. Vaša se odluka mora pokazati kao mirna snaga, a ne kao odluka koja se manifestira neugodnim ponašanjem i neprijateljstvom prema drugima. Koncentrirajte se na vlastito ponašanje, brišući vlastite greske i slabosti. Ne pokušavajte promijeniti druge, ali budite svjesni njihovih intresa, kao i intresa za koje osjećate da su važni.

43. Guai / Odlučnost
Gore: DUEl- jezero, močvara
Dolje: Cien – nebo, muškarac

Odlučnost. Kada se na kraljevom dvoru izdaje proglas, iskrenost u otkrivanju pravog stanja stvari je opasna. Kada se obraća narodu svog grada, vladar ne treba ukazivati ​​na oružje. Povoljno je imati određeni cilj.

Sile koje vas ugrožavaju je moguće pobijediti – bez primisli o povlačenju, sasvim otvoreno, i bez nasilja. Sada ne možete stupiti u otvorenu borbu, jer kada priznate neprijateljevu snagu, vi je još više jačate. zato je porekne, iznoseći javno jednu čvrstu ODLUKU da ćete se razvijati u smjeru onoga što je dobro za vas.
Kompromis nije moguć. Odluka treba da potječe iz srca i biti izgovorena pred prijateljima, obitelji i čitavom zajednicom. Neka drugi budu upoznati s vašim namjerama da prevladate teškoće. Delajte vedro, staloženo i s autoritetom, jer jedino optimizmom ćete steći psihološku prednost kakvu, primjerice, ima prvak natjecanja nad svojim protivnikom. U ovakvu borbu ulazi se bez strasti, emocija ili agresivnosti, ali s vjerom, unutarnjom istinom i odlučnošću koja ne zna za poraz. I tako treba nastaviti sve dok ništa više ne stoji na putu napretka.
Vaš odnos prema društvu u cjelini sada zahtijeva da javno iznesete svoju istinu. Otvorena istina može biti opasna, ali opasnost, kako ističe heksagram br. 29, može ponekad biti od koristi. Ovo bi se moglo se odnosi na neki sudski proces ili javno istupanje kome je cilj izvršenje promjene. ODLUKA zahtjeva miroljubive, nenasilne metode. Vaše ponašanje treba biti prijateljsko ali beskompromisno. Upamtite,
vi se bavite istinom, i zato zanemarite sve ostalo.
U svojim osobnim odnosima, vi sada možete otvoreno iznijeti svoju ODLUKU da prevladate poteškoće i krenete u konstruktivnom pravcu. Takva otvorenost će sigurno ojačati spone među vama. A ako se bavite djecom, umjesto da kritizirate, usredotočite se na ono što je moguće ostvariti.
Međutim, nemojte svojom pravdoljubivošću prikrivati ​​u sebi one iste mane koje osuđujete. Protiv korumpcije se ne možete boriti korumpiranim osobnim motivima, nepravednošću i sebičnim interesima, ili lažima i skrivenim obmanama. U procesu donošenja javne ODLUKE morate otvoreno proučiti sve aspekte Sebstva. Ako ste ispunjeni samoljubljem i taštinom, raščistite s tim osobinama da biste mogli produžite dalje. Ako su vam presušili izvori novca ili informacija, inicirajte novu razmjenu da bi oživjeli njihov protok. Čovjek koji ne daje, ne može ni primati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM