Crna magija

Ji Djing heksagram 41 Sun Minimiziranje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

41 SUN minimiziranju
Suzdržanost i kontrola potrebni su u svakom aspektu vašeg života. Budite mudri. Krećite se krajnje oprezno i ​​oslanjati na unutarnje snage koje ćete naći u samoj srži vaše osobnosti. Ako poslušate ovaj savjet očekuje vas sreća.

41 Sun Gubitak
Gore: Gen- planina, čvrstina
Dolje: duelom – jezero, močvara

Gubitak. Iskrenost donosi najvišu sreću. Nema pogreške. Povoljno je biti ustrajan i imati određen cilj. Ako čovjek iskren kada prinosi žrtve, neće mu zamjeriti što donosi samo dvije male zdjele.

OPADANJE, SMANJIVANJE
Klatno se opet pomaknulo, ovoga puta u smjeru općeg opadanja. A pošto se u OPADANJU nazire početak jednog budućeg rasta, način kako se sada vladate je od najveće važnosti. Napominjemo da je ovo opadanje u skladu s velikim namjerama, i stoga savršeno prirodno i nezaobilazno. Na kraju ćete ipak imati koristi od žrtvi koje
budete prinijeli.
Prihvatite OPADANJE i prilagoditi mu se. Pojednostavite način života. To će vas spriječiti da počinite ozbiljnije pogreške i pomoći vam da razvijete jedan osjećaj za pravovremeno djelovanje. Ako držite da je OPADANJE neprihvatljivo, i nastavite se ponašate kao u vrijeme izobilja, počinice ozbiljnu pogrešku i izgubiti dodir s realnošću. Jednostavno ponašanje je sada od jedinstvenog značaja za vaš unutarnji razvoj.
Treba izmijeniti neke stavove i prigušite instinktivne i strastvene porive, čak iu najintimnijem Jastvu morat ćete ekonomiše sukladno postojećim opadanja životne snage. Ukoliko normalno funkcionirate uz veliku napetost, sada je čas da to promijenite. Postanite svjesni pretjeranih emotivnih reakcija. Ako se odreknete samopovladjivanje na instinktivnom nivou, viši aspekti vaš prirode dobiće na snazi.
Ovakav rad na Jastvu leži u osnovi svih svjetovnih stvari. OPADANJE je postalo očito već onda kada su se prorijedili društveni kontakti, zato sada nemojte forsirate događaje i gurate naprijed kao da se ništa nije promijenilo. Umjesto toga, usmjerite svoje energije prema unutra i iskoristite ih za postizanje osobnih ciljeva. Uspjeh dolazi kroz iskrenu predanost i jednostavnost.
U poslovima se ovaj period najizrazitije očituje kroz materijalni gubitak; gubitak novca ili stvari. A opet, iu tim područjima se predviđa uspjeh ako ostanete samouvjereni, otvoreni i posvećeni tekućim poslovima. Upamtite, vrijeme žrtvovanja će proći.
Klatno će opet zamahnuti u pozitivnom smjeru. Osobni odnosi će vam u budućnosti donositi manje uzbuđenja i zadovoljstava nego u prošlosti. Komunikacija između vas i vaših bližnjih postaće površnije, a bit će vam i uskraćene i neke informacije. Ako već niste u stanju razgor stari plam, nemojte se zbog toga postati ljutiti ili provokativni. Samo pojednostavite svoje odnose prikladno razdoblju opadanja. Budite što prijazniji prema bližnjima i radite na oplemenjivanju svog karaktera.
Donji Trigram, duel, razuzdanost, pritisnut je strahovitom težinom GEN-a, planine, gore. U statičnom obliku hexagram OPADANJE implicira da osjećate i reakcije nisu u skladu s vremenima. Bez obzira na vaše pitanje i vaš ciljeve uopće, morat prihvatiti realnost opadanju i prilagoditi svoje ponašanje. Prije nego što se stvari promjene na bolje, treba štedjeti u ispoljavanju jakih emocija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM