Crna magija

Ji Djing heksagram 39 Chien Prepreka

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

39 CHIEN PREPREKA
U ovom trenutku previše prepreka da biste mogli idete dalje putem kojim želite. Ne bi bilo dobro za vas da se gurate naprijed. Treba da se povučete u nadi da ćete napredovati u budućnosti i izbjegavati sve direktne konfrontacije. Vaša snaga neće biti dovoljna da se prevaziđu teškoće koje vam koče napredak. Tražite pomoć od prijatelja i onih koji su raspoloženi prema vama. Situacija je slična onoj prikazanoj u heksagramom 33 i bilo bi dobro da pročitate tumačenje i tog heksagrama.

39 ĐIỆN Prepreka
Gore: KAN – voda, ponor
Dolje: GEN – planina, čvrstina

Prepreka. Jug i zapad su povoljni, sjever i istok nisu. Korisno je vidjeti velikog čovjeka. Istrajnost na pravom putu donosi sreću.

PREPREKE
Kada se tekuća voda, simbol za tao, susretne sa nekom preprekom, barijerom na svom putu, ona zastane. Raste pred preprekom, uvećava svoju zapreminu, buja, da bi je na kraju preplavila. Ove PREPREKE ne nastaju iznenada, već su dio izabranog puta.
Takva je i priroda prepreke s kojom se sada suočavate. Ona je dio vašeg puta i morate je prevazići prije nego nastavite dalje. Ne osvrćite se i ne bježite, jer nemate kud. Ne pokušavajte silom da Prokrčite sebi put jer bi to vodilo u opasnost. Da imate snagu potrebnu za to, ne bi ni konzultirali proročište. Ugledajte se, umjesto toga, na vodu: stanite i prikupljajte snagu do trenutka kada prepreka više ne bude predstavljala blokadu. A da bi prikupili snagu, morate se osloniti na druge. U originalnom tekstu se kaže: “Bilo bi korisno posjetiti velikog čovjeka”. Okupite oko sebe ljude koji vam mogu pomoći, prikupite potrebne informacije iz odgovarajućih izvora, ili uspostaviti vezu sa svojom božanskom prirodom. Kada kasnije, ustrajno i ispravno kao i do tada, uđete u završnicu, ostvarit uspjeh i zamašan napredak.
Na svim cestama ovog svijeta, PREPREKE se prirodno javljaju. U vođenju politike ili poslova, prepreke se moraju ukloniti čim iskrsnu. Pravilno pristupanje sada podrazumijeva određenu vrstu prepredenosti, pošto je vaš zadatak da organizirate sljedbenike, odnosno, da se podredite postojećoj upravi s ciljem da uspješno pripremite proboj. U poslovnim stvarima, sada je odlično vrijeme za upošljavanje suradnika. Razmislite dobro s kim ćete udružiti snage. Neka to budu ljudi s probojnim kvalitetama, koji neće ustuknuti pred PREPREKAMA na putu ostvarenja dalekosežnih planova.
U društvu se sada traži jedan savesniji nastup. Sposobnost da se bude na pravom mjestu u pravo vrijeme, nikada nije bila značajnija. Ako vam okolnosti idu na ruku da se udružite s onima koji vas inspiriraju ili vam pomažu u vašim zamislima, učinite to. U društvu obratite pažnju na svoje ponašanje, i uočite PREPREKE koje sami sebi postavljate.
Mnoge vanjske PREPREKE zapravo potječu iznutra. Bilo da one izbijaju kao odraz unutarnjih konflikata, ili čovjek instinktivno bira puteve opterećene teškoćama, u svakom slučaju, one se moraju savladati. U ovo vrijeme će se u Jastvu također rasplamsati unutarnja borba. PREPREKE, koje zovemo inhibicijama, blokirat daljnji napredak. Ne gubeći pažnju, zadržite konstruktivne i pozitivne misli, i doživjet ćete uzvišenu sreću.
Gornji Trigram, KAN, teškoća, blokira napredak donjeg trigrama GEN, mirovanje.
GEN kao meditirati o suštini ove prepreke. U svom statičnom obliku, heksagram predstavlja jednu blokiranu situaciju. I, pošto su PREPREKE na putu nepopustljive, očito je da ste ih sami sebi postavili. Iz bilo kojeg razloga, vi blokirati vlastiti napredak. Nemojte griješiti svaljujući krivnju na druge. Radije iskoristite situaciju da bi spoznali Sebe. Nastojte otkriti zbog čega to radite, zašto ste odabrali baš takav put. Razlog postoji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM