Crna magija

Ji Djing heksagram 34 Ta Chuang Moć

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

34 Ta Chuang Moć
Situacija za koju se raspitujete mogla bi biti vrlo povoljna za vas. Uspjeh će biti vaš ako budete imali na umu da je od najveće važnosti da se ponašate na pravi način. Ako budete znali riješiti svoje obveze prema drugima i oni će izvršiti svoje obveze prema vama i sve će se dobro završiti. Nemojte slijediti samo osobne sklonosti i razmislite io interesima drugih.

34 Da džuang, Velika moć
Gore: dzenova – grom, pokret
Dolje: Cien – nebo, muškarac

Velika moć. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

VELIKA MOĆ
Kada obuzme čovjeka, VELIKA MOĆ je istinska proba njegovog karaktera. Jer sve njegove akcije vrše značajan utjecaj na ljude. Ono što on kaže čuje se, ono što misli, drugi osjećaju. On ima moć da prosvijetli i uzvisi svijet, ili ga gurne na put zla i kaosa.
On, isto tako, može mnogo napredovati u svom unutarnjem razvoju ili da se potpuno iscrpi. zato je čovjek koji posjeduje VELIKU MOĆ u najvećoj mjeri zaokupljen ispravnošću. Imajte na umu da je moć sredstvo a ne cilj. Kada u datoj situaciji koristite snagu koja vam je na raspolaganju, znajte da je pravovremenost ovdje od najvećeg značaja; a isto tako i uzvišenost vašeg povoda, Kinezi ističu da akcije u kojima su kombinirane ispravnost i VELIKA MOĆ, predstavljaju pravu suštinu namjera neba i zemlje. U razdobljima VELIKE MOĆI, odgovornost i ispravnost su od neusporedivog značaja, jer bi neodgovorne i neispravne akcije povukle ljude u kaos.
Nema sumnje da je ovaj heksagram vrlo povoljan za svjetovne stvari. U vođenju poslova, mada vani je podarena VELIKA MOĆ, bilo bi mudro zastati i utvrditi da li su ponuđeni prijedlozi čestiti. Sjetite se ranijih loših iskustava. Ne radite ništa što nije dio utvrđene poslovne politike. Neortodoksne akcije bi vas mogle upropastiti. Budite strpljivi i pričekajte odgovarajući trenutak izvršiti svoj plan. Utjecaj VELIKE MOĆI je najočitiji u neposrednim društvenim kontaktima.
Vi ste u centru pažnje. Vaš utjecaj sada je ogroman; vaš prisustvo ne može proći nezapaženo. Uložite tu svoju moć u poboljšanje svojih odnosa i činite dobročinstva. Ako se dvoumite oko nečega, najbolje je da se strogo pridržavate postojećih običaja i društvenog poretka. Tako ćete zadobiti trajnu podršku, koja će se ostati i onda kada razdoblje VELIKE MOĆI mine.
Primijetit ćete da imate neobično jak utjecaj i moć u svojim osobnim odnosima. To zahtijeva veliku odgovornost. Oni koje volite imaju povjerenja u vas i uzdaju se u vaš vodstvo. Osjećajući se ovisnima, u vama traže sigurnost. Držite se sada strogo tradicionalnih uloga. Čak i najmanja skretanja od tradicionalnog bi mogla da se završe u emocionalnoj katastrofi.
Teškoće unutarnjeg rasta se prevazilaze sviješću o vlastitim nedostacima. Ne mislite da vaša moć predstavlja snagu karaktera, niti da se njome može opravdati svaki vaš stav i mišljenje. To je samo još jedno iskušenje na vašem putu. Da bi u potpunosti iskoristili sve prednosti VELIKE MOĆI, obratite posebnu pozornost na pravovremeno, prikladno i blago ponašanje. Pružajući drugima mogućnost prosvjetljenja i napretka,
vi tako jačate i svoje vlastito zdravlje i blagostanje.
v Cien, nebeski čvrst, u nižem trigramu, utire besprekomi put vrline. Snažno kretanje, dzenova iznad, ga izvršava. Kada dobijete ovaj heksagram bez varijabli, morate ustanoviti harmoniju Sebstva i tradicionalnih ideala, koja će vas, bez obzira na vaše mišljenje o opšteprihvaćena vrijednostima, uravnotežiti. To je apsolutno potrebno da bi na krilima VELIKE MOĆI poletjeli izvan okolnosti koje su počele vas guše.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM