Crna magija

Ji Djing heksagram 32 Hieng Izdržljivost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

32 HIENG IZDRŽLJIVOST
Ovo je vrijeme kada svi vaši kapaciteti za ustrajnost i upornost moraju igrati glavnu ulogu u vašem životu. Bitno je da hrabro i strpljivo pokažete svu vašu moć da se oduprete olujama koje prijete da vas obore. Čvrsto ostanite na zemlji što god da se dogodi. To ne znači da treba da se protivite svim promjenama u životu: moguće je prilagoditi se situaciji.

32 Heng Dugotrajnost
Gore: dzenova – grom, pokret
Dolje: SUN – vjetar, drvo

Dugotrajnost. Uspjeh bez greške. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Povoljno je imati određeni cilj.

NASTAVLJANJE, ISTRAJNOST
Promatrajte postojani razvoj biljke: njezini se listovi otvaraju i pružaju ka životvornim Suncu; njeno korijenje prodire duboko u zemlju, usisavajući u sebe hranjive tvari. Kao potaknuta nevidljivom naredbom, ona oblikuje cvijet i razvija plod. Vremenom se cvijet magično rascvjetava i mami senzualnim vatrometom boja i mirisa. Priroda, zauzvrat, potpomaže osjemenjivanje i doprinosi nastanku čudesnog sjemena skrivenog u plodu. Ubrzo poslije ovog zajedničkog slavlja života, biljka koncentrira cjelokupnu snagu na zrenje ploda i sazrijevanje sjemena. A kada biljka na posljetku klone i stane, i poništi samu sebe, sjeme otpada i pada na zemlju, NASTAVLJAJUĆl neprekidnu misteriju postojanja. Kinezi za ovaj heksagram kažu: “Kada proučimo stvari koje se dugo nastavljaju, mi sagledavamo prirodu božanskih i zemaljskih tendencija. Tu počiva tajna vječnosti “.
Vrijeme zahtjeva jedno poštovanje tradicija koje se dugo nastavljaju i trajnih vrijednosti. Potražite u sebi crte koje se uvijek iznova same obnavljaju i nastavljaju. Ciljevi se mogu slijediti oslanjanjem na osobnu ustrajnost i postojanost. Kada se bavite poslovima, delajte po zakonima svog unutarnjeg Bića, i imajte povjerenje u prirođenu ispravnost svojih instinkta. Tako ćete postiti uspjeh.
Društveni običaji nude sigurnost i podršku upravo zbog svoje trajnosti. U ovom trenutku, NASTAVLJANJE u duhu tradicija koje su u osnovi društvenih odnosa, vama i vašoj zajednici uliće dubok osjećaj jedinstva i sigurnosti. Ovo ne znači slijepu privrženost nestalnim društvenim institucijama, nego prije prihvaćanje temelja na kojima je sagrađen jedan smislen i djelotvoran sustav života.
U poslovnim i političkim odnosima, budite pažljivi da podržite samo ona pravila koja su dokazano korisna. Ovo nije vrijeme da se mijenjaju metode rada promjene radi. Prije je vrijeme obogaćivanja ovih metoda novim načinom razmišljanja. Uspjeh se sada postiže kroz NASTAVLJANJE u pravcu dugoročnih ciljeva – ciljeva koji doprinose organizaciji života.
Osobni odnosi će se sada najlakše razvijati unutar postojanih društvenih institucija kao što su brak i obitelj. Obredi i običaji koji potječu iz tradicije unijet će u vaš život zadovoljstvo i sigurnost. Istovremeno, vaši odnosi treba da su svrsishodni i da se, razvijajući se, prilagođavaju vremenima. Sa tradicijama koje se NASTAVLJAJU stvara se nadgradnja za uspješan odnos, slično drvenoj rešetki koja pridržava lozu. Nikada ih ne treba uzimati kao krute predloške.
U statičnom obliku NASTAVLJANJE sugerira potrebu da se razvije stalnost i postojanost i jedinstvo unutar Sebstva. Donji Trigram, SUN, sa svojim postojanim, prodirući djelovanjem, usmjerava dzenova, pokret, gore. Taj pravac određuje cjelokupno ponašanje koje treba da je postojano i čvrsto. Nedisciplinovano kretanje sada bi vas odvelo na stanputicu. Oslušnite svoj unutarnji glas. Tragajte za postojanim vrijednostima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM