Crna magija

Ji Djing heksagram 31 Hsien, Privlačenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

31 HSIEN POTICAJ
Uživate ili ćete uživati ​​u mnogim ugodnim doživljajima. Zadovoljite se ovim ali ne dopustite sebi da vas uzbudenje opije. Zadržite unutarnji mir, saslušajte savjet onih koje znate i kojima vjerujete: nastojte vam misli budu jasne i um nepomućen.

31 Sjen, Privlačenje (Poticaj)
Gore: duelom – jezero, močvara
Dolje: GEN – planina, čvrstina

Privlačenje. Uspjeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ženidba donosi sreću.

PRIVLAČENJE
Nama poznat svijet sačinjavaju, i njime upravljaju, različiti zakoni PRIVLAČENJA. Od beskrajnih kretanja solarnih sustava kroz svemir, do savršeno uređenog jezgre atoma, uzajamne privlačnosti su uzrok nastanka svih stvari. U životu se te privlačnosti manifestiraju kroz složenu mrežu delanja satkanu od namjere, napornog istrajavanja i konačnog postignuća. Život oplođava život i utjelovljuje se po božanskom uzoru.
PRIVLAČENJE spolova, kao i čovjekova potreba za društvenim životom, a možda i potomstvom, ovdje su naglašeni. Ova magnetska privlačnost nije samo običan nagon, kako se to na prvi pogled čini. Kroz nju se začinje osnovna ćelija društva, obitelj, kao što se atom, kroz PRIVLAČENJE pozitivnih i negativnih naboja, ostvaruje kao jedinica tvari. Između vas i predmeta vašeg pitanja se razvija ozbiljna i duboka PRIVLAČNOST, bilo da se radi o nekoj osobi ili o situaciji za koju ste zainteresirani. Prilike su takve da vi u rukama držite svu moć. Inicijativa je do vas. Da bi ishod bio još uspješniji, oslobodite um od potisnutih motiva i predrasuda. Dopustite da vas predmet vašeg interesovanja preobrazi. Tako će se vaša inicijativa pokazati uspješna, PRIVLAČENJE postati uzajamno, “ljubav uzvraćena”, a odnos će se u potpunosti ostvariti.
U ovom heksagramom je opisan način kako veliki lideri vrše upliv na društvo. Kada se vođa stavi u službu ljudi, on ih time ohrabruje da mu priđu za savjet i poduku. Tako ih on nevidljivo usmjerava ka dubljim principima društvenog razvoja i poretka. ”
Vaša otvorenost u društvu, bez obzira što možda držite da ste sami sebi dovoljni, privlači k vama ljude i stvara atmosferu pogodnu za razmjenu mišljenja. U osobnim odnosima, originalni tekst nedvosmisleno potvrđuje: “ženidba će donijeti sreću”.
Ako se sada spremate donesete neku odluku ili stvorite mišljenje u vezi neke osobe, obratite posebnu pažnju na to što ona privlači. Tako ćete dokučiti prirodu njezine sudbine. Kroz njeno zračenje, ideje i poznanstva, moći ćete predvidjeti kakva će biti priroda vašeg odnosa. Tek onda odlučite li vam je potrebno jedno takvo PRIVLAČENJE ili ne. Isto vrijedi i za procjenu bilo koje situacije. Uočavajući što ona privlači – kakve ljude, probleme i mogućnosti – možete zaključiti na koji način bi ona mogla utjecati na vaš sadašnji položaj, Zdravlje i budućnost.
U nepromenijivom obliku, PRIVLAČENJE ukazuje da je neophodno biti otvoren i prijemčiv za sve što u ovom trenutku ulazi u vaš život.
GEN, mirovanjei nepokretnost, iz donjeg trigrama privlači
DUEI, radost i zadovoljstvo
Spokoj i otvorenost omogućuju utječete na druge i drugi na vas, te tako doživite punoću jednog lijepog susreta. Spontani uzajamni utjecaj, možda ljubavni odnos, mora se iskusiti prije nego što se dogodi sljedeća promjena.

U stvarima od političkog interesa, ovaj se koncept, prema Lao Ce-u, može protumačiti na sljedeći način:
Ako velika zemlja sniženja manjoj zemlji ona će je savladati.
A manja će zemlja preuzeti veliku ako joj se podvrgne.
Tako jedni popuštanjem pobjeđuju,
A drugi – Malim Veliko osvajaju.
Na koncu, što bi drugo željela velika zemlja osim okupiti i zbrine što više ljudi?
I što bi drugo željela manja zemlja sem da se priključi i služi?
Pa pošto obje dobiju ono što žele, Velika se mora prignuti pred malom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM