Crna magija

Ji Djing heksagram 3 Chun Početne teškoće

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

3 CHUN POČETNE TEŠKOĆE
Počeci novih veza, novih poduhvata i novih situacija nikad nisu bez teškoća i ponekad se možete osjećati obeshrabreni. Metaforički – ponekad se osjećate kao da će mraz ubiti mladice koje ste tek posadili. I pored ovoga, sve teškoće na koje ćete naići mogu biti prevazidjene upornošću i “ako žurite polako”. Nemojte biti suviše samopuzdani i samostalni i da se plašite zatražiti pomoć i savjet od drugih. Pomoć drugih može osigurati uspjeh novih projekata.

3 June Početne teškoće
Gore: KAN – voda, ponor
Dolje: dzenova – grom, pokret

Početne teškoće. Najveći uspjeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ništa ne treba započinjati; bolje je učvrstiti sadašnji položaj i potražiti pomoć.

POČETNE TEŠKOĆE
Početak svakog novog pothvata praćen je izvjesnom konfuzijom jer stupamo u područje nepoznatog. Iz tog razloga, pogrešan korak na početku može učiniti da se čitava situacija preokrene na loše. Mada ovaj heksagram ne sugerira ni manje ni više nego potpuni kaos, on proriče da će nastupiti razdoblje reda i učinkovitosti. Kao što iza napetosti i grmljavine dolazi plodonosna kiša i bujanje života, tako u ljudskim odnosima i djelatnostima visoko organiziranim razdobljima, prethode periodi nereda. Uspjeh postižu oni koji prebrode oluju držeći se čvrsto svojih načela.
POČETNE TEŠKOĆE nastaju kada obilje elemenata upinje da se uobličio Vi ste suočeni baš s takvom situacijom. Pošto se nove okolnosti nisu do kraja materijalizovale, svaki pokušaj da se njima vlada je propraćen sa dosta konfuzije. Usredotočite se sada na tekuće probleme, posebno kada su u pitanju zemaljske stvari. Osnova s ​​koje poduzimati dalje poduhvate mora se prvo konsolidirati. U međuvremenu ne pokušavajte osvajanje novih teritorija. Ionako su vam ruke prepune raznih detalja koje treba raščistiti prije daljnjeg napredovanja. U razdoblju POČETNIH TEŠKOĆA mudro je uposliti sposobne službenike koji će vam pomoći u ostvarenju tekućih poslovnih ciljeva. Ako kasnije nastavite samostalno, zagarantiran vam je izuzetan uspjeh. Ovo je vrijeme kada stvari upinju da se uobliče iu granicama Sebstva. POČETNE TEŠKOĆE mogu označavaju početak krize identiteta koji se ogleda u konfuziji, neodlučnosti, ili prianjanju za nove · ukuse i želje. Prihvatite promjenu u Sebi i ne suprotstavljajte joj se. U međuvremenu na tuđem primjeru proučite svoje rezultate svojih želja i namjera, da biste znali kuda se upućivati. Slobodno tražite savjet, ali ne poduzimajte nove projekte ili neisprobane pothvate. Držite se svog duhovnog stožera i dopustite sudbini da sama određuje vanjske događaje. Bit će vam potrebna sva energija i cjelokupna moć koncentracije samo uspostaviti red u obilju informacija koje će pristizati na vašu adresu.
Konfuzija i nered zavladali se u osobnim odnosima i tu se ne može ništa učiniti. Spremite unutarnji mir i spokoj dok prolazite kroz ovu novu fazu u svom emotivnom životu. Savjet zatražite izvan odnosa. Kakav god da je savjet, profesionalni ili samo prijateljski, sama činjenica da ste neprilike preselili na neko drugo mjesto, pomoći će vam da ih uspješno riješite, Ne zaboravite, POČETNE TEŠKOĆE je jedna faza u sazrijevanju,
a muke sazrijevanja su ogromne. Ipak, prebroditi ovo vrijeme uz ustrajnost, znači i doživjeti odgovarajući uspjeh.
Kada se nijedna linija ne mijenja, to govori da ste pred nesavladivim preprekama.
Donji Trigram dzenova, rast, napreduje u pravcu gornjeg, a to je KAN, poteškoća. Neprekidna teškoća, prisutna u početnim fazama napredovanja, još nije razriješena. Možda je ne prepoznajete kao svoju barijeru ili čak ne vidite nikakav problem. Kakav god bio razlog, situacija je, u odnosu na vaše pitanje, blokirana. Jedino uspostavom novih vrijednosnih kriterija, moći ćete je prevladate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM