Crna magija

Ji Djing heksagram 28 Ta Kuo Spokoj

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

28 TA KUO SPOKOJ
Proživljavate izuzetan period vašeg života i bit će potreban ogroman napor ako želite u potpunosti uhvatite u koštac sa situacijom u kojoj se nalazite. Potrebno je da vaši napori da budu paljivo isplanirani kako bi pružili maksimalan učinak uz minimalan napor. Situacija zahtijeva uporan, stalan pritisak, neisprekidane valove. Suzdržan napor s vaše strane donijet željene rezltate.

28 Da guo Nadmoć velikog
Gore: duelom – jezero, močvara
Dolje: SUN – vjetar, drvo

Nadmoć velikog. Sljemenjaci se ugiba. Povoljno je imati određeni cilj. Uspjeh.

KRITIČNA MASA, premoć VELIKOG
U jednom atomu, kada se dostigne KRITIČNA MASA, to je točka gdje nekoliko teških čestica zauzima isti prostor, izazivajući tako senzacionalne pojave i katastrofalne lančane reakcije. Na sličan način je vaša sadašnja situacija opterećena mnogim obzirima.
U zraku vise brojne neriješene odluke, mnoštvo ideja sa svojim nebrojenim mogućnostima, a goruća pitanja ljudi koji vas okružuju izbijaju u prvi plan. Sve važne, ozbiljne i značajne stvari sada vas sustižu.
Vaša okolina je iznenada postala sastajalište mnogih bitnih stvari. To će vam oduzeti mnogo vremena, prostora i energije. Morat ovim, neodložnim potrebama, posvetiti punu pažnju. Mnogo toga se događa, situacija je ozbiljna i može ubrzo dostići kritičnu masu.
Potražite skrovište. Pripremite se da donesete odluku o svom sljedećem potezu. Pažljivo procijenite svih stvari na vas utječu. Bit će vam potrebna domišljatost da uspješno pripremite odlazak. Napominjemo neki cilj ili odredište.
Brzo procijenite svoju društvenu ili poslovnu situaciju. Zbrinite svoja blaga. Radi se o stvarima koje ćete ponijeti sa sobom, a koje bi trebalo da služi kao temelj za daljnji život. I budite spremni učiniti brz prijelaz u jedan sasvim nov način života.
Kada doživljavate kritičnu masu u osobnim odnosima i unutarnjem razvoju, shvatite da je to vrijeme krize. Naravno, ne može se odgoditi sve ono što čovjeka odjednom sustigne, ali treba sabrati svoje snage i ući u suštinu zbivanja. Povucite se u svoje
najunutarnije Biće, i pokušati razumijete svoj položaj. Pošto vam se sada nameće više značajnih stvari istovremeno, morate biti spremni osloniti na čvrstinu svog karaktera i izdržite dok se situacija sasvim ne razriješi. Možda ćete morati sa svime
sami da se suočite, i tako prekinuti odnos s čitavom okolinom. Učinite to hrabro i samopouzdano. Vremena kao što su ova izvlače na vidjelo istinsku prirodu Sebstva.
Osoba koja spremno prihvati krizu, preživjet je bez većih ozljeda i postače još snažnija.
Nadasve je važno, kada se KRITIČNA MASA prijeteći približi, da se poduzme brza akcija. Bilo da je to unaprijed isplanirano povlačenje, ili odluka da se suočimo sa svime što što nas u budućnosti očekuje, uspjeh će okruniti samo čvrsto i sigurno djelovanje.
U nepromenijivom obliku, KRITIČNA MASA sugerira da ćete pod udarom ovih teških vremena morati delate čvrsto, samostalno. Postojani napori, u donjem trigramu, SUN, podupiru duel, neumjerenost, koja preteže odozgo. Ne treba pretjerivati
– čak ni u ugodnim i dobrim stvarima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM