Crna magija

Godišnji horoskop 2023. VAGA-Obitelj će imati dominantnu ulogu u razvoju Vaga ove godine!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vage trebaju koristiti svoje kreativne sposobnosti formulirati strategiju za izgradnju sigurne budućnosti tijekom 2023. Oni trebaju odlučiti što žele u životu, i da budu uvjereni u postizanje svojih ciljeva. To će im automatski dati više samopouzdanja i pomoći će im da prošire svoje društveni krug. Obitelj će imati dominantnu ulogu u razvoju Vaga ove godine. Vi ćete biti uključeni u aktivnosti obitelji u velikoj mjeri. Vaša razina energije će biti visok i sudjelovat na raznim događajima.
U 2023, odnosi će postati prioritet za vas i ovdje govorimo o svim vrstama odnosa, od emotivnih ili bračnih, do prijateljstava i profesionalne suradnje. Uran će zadržati svoje luksuzno mjesto glede promocije svojih aspiracija prema novim stvarima, slobodi, modi i originalnosti. Uran voli emocionalne veze zasnovane na međusobnom razumijevanju i poštovanju neovisnosti vašeg partnera. Odvojen od Jupitera i Saturna, Uran će imati mnogo ugodnih iznenađenja za vas. Jupiter će imati dosta utjecaja na vašoj jedanaestoj kući sreće i to će favorizirati vaš prijateljske odnose i grupne aktivnosti, primjerice u nevladinim organizacijama. Doživjet događajima koji okupljaju ljude sa zajedničkim interesima ili hobija. 2023. godini, prisustvo Jupitera vam obećava mnogo mogućnosti i mnogo razloga da se zabavite i da provedete kvalitetno vrijeme sa svojim najbližima. Konačno, tijekom cijele godine 2023 položaj Saturna će biti korisan za vaš rasuđivanje, vaš fokus, vašu metodiku i objektivno razmišljanje, ali najviše od svega za proučavanje, za obrazovanje i za izgradnju neraskidive strategije za razvoj vaše karijere. 2023 će biti dobra godina za stjecanje novog znanjem i emotivne veze. Pokušajte biti otvoreniji za ono što je novo i nepredvidivo i naučiti dijeliti lijepa iskustva s ljudima oko sebe.
2023. za Vage će biti puna strasti i moći ćete privući partnere sa svojim magnetizmom i romantikom. Rujan 2023 je idealan za ulazak u nova partnerstva koja će drastično promijeniti vaš romantični život. Nestabilne veze će se suočiti s teškim trenucima, a neke od njih mogu završiti prekidom. Vaš emocionalni život će postati jači nakon listopada i rezultirat boljim ljubavnim životom. Bračni parovi mogu planirati prinovu ove godine.
Godina 2023. je povoljna za Vage u vezi pokretanja novih projekata. Morate se truditi i imati više samopouzdanja prilikom izvršavanja svojih ciljeva. Možete naići na otpor od nekog od vaših kolega, dok će vam drugi ponuditi svoju suradnju svim srcem. U poslu, morate biti uvjerljivi da biste razbili otpor svojih suradnika. Glavne profesionalne odluke treba poduzeti u drugoj polovici 2023. godine. Ne bi trebalo da donosite ishitrene odluke, i uzmite dovoljno svoga vremena doći do pravog zaključka.
Imate pomoć Jupitera tijekom ove godine po financijskim pitanjima, kao što su sigurne investicije i dugoročno planiranje. Vaša zarada će biti odlična i treba da se usredotočite na raščišćavanju dugova. Kraj godine je pogodan za imovinske poslove. Trebalo bi smanjiti nepotrebne troškove. Bit ćete zainteresirani za uljepšavanje i proširenje vaše kuće, što može povećati financijski trošak.
Fizički, 2023. biće divna godina za ljude rođene u znaku Vage. Dobit ćete mnogo mogućnosti uživati ​​u životu. Međutim vaš emocionalno zdravlje će biti nestabilno i može se poboljšati odmorom i opuštanjem. Između travnja i srpnja, očekuju se oscilacije u vašoj mentalnoj stabilnosti. Od rujna pa nadalje, možete očekivati ​​bolju psihičku snagu.
Kada je riječ o obitelji, vjerujte u politiku tipa ‘oprosti i zaboravi’.
Kod Vage, stabilnost i ravnoteža su vrlo važni. Godišnji horoskop za Vagu 2023. pokazuje da će ovo biti velika godina, jer donosi toliko toga. To će inspirirati Vage da se dalje razvijaju i isprobaju nove stvari. Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, pošto će biti izazova glede karijere, ali to nije ništa što je nemoguće prevazići. Sigurno će se pojaviti neka posebna osoba koja će se truditi da zadobije vašu pažnju, ali držite strasti pod kontrolom. Ne želite obećanje prave ljubavi sagori u plamenu ove romanse.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM