Crna magija

Fiksna zvijezda RIGEL u blizanac-diplomatsko ophođenje, zanimanje za okultno, uspjeh, ugled u javnosti, sklad u kući, prirodna smrt …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

FIKSNA ZVEZDA RIGEL 16 ° 50 ‘Blizanaca
sazveždje Orionis
Učitelj. Nasljednik kuće. Mnogi s ovim stupnjem znaju biti suviše nepraktični. Naglašava energičnost, dobronamjernost, dovitljivost i osobu koju prate sretne okolnosti.

Dvostruka, plavičasto-bijela zvijezda, smještena na Orionovom lijevom stopalu. Naziv potječe od riječi Ridžl, što znači stopalo. Prema Ptolomeju i Liliju, po prirodi je kao Jupiter i Saturn, ali pozniji autori smatraju da je prikladniji i sličniji utjecaj Jupitera i Marsa.
Alvidas je uporedjuje sa Merkurom, Marsom i Jupiterom. Donosi dobrodušnost, počasti, blagostanje, sreću, slavu, ugled i sposobnosti za pronalaštvo i mehaniku.

Sa Ascedentom: donosi dobru sreću, napredovanje, bogatstvo, velike i tajne počasti.
U Zenitu (MC) horoskopa: izuzetno vojno ilil crkveno napredovanje, bijes, ljutnja, velikodušnost; obilna zarada stečena radom, strahovanja, trajne počasti.
Sa Suncem: neustrašivost, hrabrost, drskost, neobuzdana narav, prenagljeni postupci, krvoprolića, mnogo neprijatelja, izuzetno dobra sreća, vojni uspjesi.
Sa Mjesecom: brojne brige i razočarenja, ugroženost života i imovine, bolesti, nepovoljno za zaradu, slabo zdravlje ili smrt žene ili majke.
Sa Merkurom: naučničku sposobnosti, ugledan položaj povezan s merkurijanskim djelatnostima ili znanošću.
Sa Venerom: počasti ili dobrobit dolaze polovinom života, povoljan brak s utjecajnom osobom, naročito za žene.
Sa Marsom: neobuzdanost, pronicljivost, bavljenje mehaničarskim djelatnostima, veliko vojno napredovanje.
Sa Jupiterom: izuzetno napredovanje u crkvi ili na području prava, brojna putovanja, dobit od poslova s ​​inozemstvom, povoljno za brak.
Sa Saturnom: korist od starijih ljudi, svećenika i pravnika, pravičnost, profinjenost, povoljno za ostavštine i nasljeđa, sklad u kući, dobro zdravlje, dugovječnost.
Sa Uranom: znanstvenike i romantičarske sklonosti, zanimanje za antikvitete, slava od povijesnih ili geoloških otkrića, najvjerojatnije u nekoj još neistraženoj zemlji, prijateljstva u inozemstvu sklopljena na osoben način, mogo pustolovina i izbjegavanje pogubnih situacija u zadnji čas, rano razočarenje u ljubav, povoljno za brak poslije tridesete; smrt u stranoj zemlji u nekoj trivijalnoj nezgodi.
Sa Neptunom: ljubaznost, energičnost, učen i delatan um, položaj u vladi ili na čelu neke znanstvene ustanove, obazrivost, rezerviranost, snalažljivost, spremnost, diplomatsko ophođenje, zanimanje za okultno, uspjeh, ugled u javnosti, sklad u kući, prirodna smrt.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM