Crna magija

Fiksna zvijezda ALGORAB u Vagi-Dvostruka zvijezda, blijedo žuta i purpurna u desnom krilu Gavrana …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Fiksna zvijezda Algorab sazveždja Corvus, nalazi se 13 ° 27 ‘Vage.
Dvostruka zvijezda, blijedo žuta i purpurna u desnom krilu Gavrana. Neiskrenost i laganje. Ukoliko je u lošoj postavci izvjesna je i zlonamernost i destruktivnost, svirepost, odbojnost i sklonost laganju. Povezana je s otpadom i grobarima. Algorab je ranije bio povezan s terorizmom i ukazuje na momenat kada je prvi zrakoplov udario kule bliznakinje 11 rujna 2001. Algorab “daje destruktivnost, zlobu, odbojnost i laži, i povezan je s skupljanje otpadaka”.
Sazveždje Corvus, nalazi se 13 ° 27 ‘Vage
Dvostruka zvijezda, blijedo žuta i purpurna u desnom krilu Gavrana.

Priroda Mars / Saturn.

Neiskrenost i laganje. Ukoliko je u lošoj postavci izvjesna je i zlonamernost i destruktivnost, svirepost, odbojnost i sklonost laganju. Povezana je s otpadom i grobarima.

Algorab je ranije bio povezan s terorizmom i ukazuje na momenat kada je prvi zrakoplov udario kule bliznakinje 11 rujna 2001. Algorab “daje destruktivnost, zlobu, odbojnost i laži, i povezan je s skupljanje otpadaka”. Druga dekada Vage ukazuje na “lukavstvo, magično, željeznu pesnicu u svilenim rukavicama, varalice, oportuniste, slatkorječivost, oštri um, besprijekoran okus, prirodne stiliste, mušku prostituciju i vidovnjake”. Algorab je povezan s gavranom iu magiji je bio korišten da se otjeraju zli duhovi. Krila imaju dvostruku ulogu. Jedno krilo je sjena drugog, nevolja je u tome što se nikad ne može reći koje je “dobro” i koje je “loše”. Algorab mogao biti terorist, ali crne odežde i vrane koje su simbol “đavolstva” također navode na pomisao da Algorab može biti svećenik sumnjivog morala.

Desna strana ukazuje na muško, uzročno, namjerno i svjesno, ono što osoba sama čini.
KRILA su sama po sebi simbol lakoće i svega što uspijeva prevaziđe teret gravitacije, odnosno teret koji nosi Saturn, što se manifestira u svijetu prepreka, težine, dugova. Krila ukazuju na lako rješavanje problema i prevazilaženje prepreka.

MITOLOŠKA POZADINA
U vrijeme Olimpijskih bogova svaki bog je imao pticu koja mu je pripadala. a GAVRAN je pripadao Apolonu. Jednom prilikom kada su bogovi priredjivali posebnu svečanost u Zeusovu čast, Apolon je poslao Gavrana donijeti vodu sa posebnog izvora, koja se koristila za svečanosti u slavu bogova dok nije otkriveno vino, i dao mu je pehar da u njega sipa.

Medjutim Gavran je leteći ka vodi ugledao smokvino drvo i poželio da uzme neku od njih, a kako smokve još nisu bile zrele on je sletio na granu i tu čekao dok smokve nisu sazrele. Tek kada su smokve sazrele i kada se dobro najeo shvatio je koliko je vremena prošlo i da ga Apolon čeka. Da bi se opravdao pred Apolonom stavio je u pehar hidru (vodenu zmiju) i tako se vratio objašnjavajući da je imao problem kada je htio uzeti vodu, da se tada vodena zmija pojavila te se on borio sa zmijom, a donio je i dokaz.
Naravno Apolon ga je odmah prozreo i tada ga je po predanju mita prokleo da se nikada ne napije dok smokve ne sazru, au znak sjećanja na taj događaj kao jasno upozorenje onima koji griješe protiv bogova na nebo je postavio sve aktere ovog čina – Gavrana, Hidru i Pehar. Oni su u slučaju Kasiopeje stavljeni među zvijezde kao opomena onima koji se ogriješe o bogove.

ASTROLOŠKI upliva
Kroz ovo sazveždje vidimo čitavu priču o porijeklu laži i zavjere. Upravo je iskušenje kome osoba ne odolijeva ono što stoji u pozadini svake laži. Naravno potpadanje iskušenju je stvar slabosti pa se za ovo sazveždje svakako može vezati i slab znak. Tako se preko utjecaja zvijezde iz Corvus opisuje i pohlepa i sebičnost, kao i lukavost i prijevara. Ova je priča o nekome od kojeg se očekuje da bude na usluzi i da korektno radi svoj posao, a tko ga definitivno ne radi kako treba. Ovo je u razvijenoj obliku svaka zavjera u kojoj sudjeluje više ljudi. Konačno konstelacija Gavran ukazuje i na to da nijedna laž neće ostati neotkrivena i da se prije ili kasnije otkrije, a da će počinitelj upravo patiti onako kako je patio onaj koga je prvotno slagao.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM