Crna magija

Dan rođenja-Vojskovođa, mentor, organizator, pokretač, inicijator, resi ga odlučnost (numerologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Dan rođenja broj 1/10/19/28
Sunce, konj, dan, otac, lingam, motor, srce, krvožilni sustav, kralježnica ili kičmeni stup, oprez s bubrezima smanjiti unos soli u organizam. Vojskovođa, mentor, organizator, pokretač, inicijator, resi ga odlučnost, viteštvo, mač u zraku, vitez na konju, policajac, aktivista, egocentrik, sebičan dovoljno da shvatite da teško pomaže, pa iu kritičnim situacijama, al ne štedi na savjetima, naime ovaj broj teško dolazi do bogatstva, ne daje ga, ne razbacuje, svjestan je svojih potreba, kao i potreba drugih, ali daje savjete, uvijek ih daje, on je profesor, nije lutalica, kao nula (0), on je usmjeren, sunce mu je planet vladar ili bolje reći jedinica vlada suncem, vlada prvim radnim danom u tjednu. Aktivnosti su mu iznimne, on je sportaš, iako voli motorna vozila često ćete rođene pod ovim brojem vidjeti na biciklu, na atletskom trkalištu, na skakalištu, pa i skijalištu, ali dakako i na moto trkalištima. Broj jedan je izvrstan broj, borac je koji se ne libi kroz vatru i vodu, preko pustare i olujne vode ili olujna mora, pa stoga ima skrivenu moć, vlada s četiri elementa vodom, zemljom, vatrom i zrakom, razumije emocije drugih, emotivne dakle potrebe, razumije financije, praktičnost i poslovnost, razumije vatru, kako se širiti u prostoru i kako izbjeći nerede i probleme u kretanju, poznaje i zrak, kako opstati u ovom misaonom svijetu, resi ga iznimna psihička stabilnost, ali i zapaljivost, naime, nema toleranciju ili točnije niska mu je razina tolerancije na frustracije, ali kao i svi vatreni znaci brzo plane i brzo se gasi, druguje često s vatrenim znacima, kao i zračnim, posebice u ljubavi, naime, u poslu mu više odgovaraju neparni brojevi, a onim Parnom on vlada u svakom slučaju, pa je tako u ljubavi s brojevima 2, 4 i 6. Dakako, pričamo o danu rođenja, dakle vi koji imate dan rođenja 1, 10 i 28 voljet ćete se s brojevima 2, (11 s rezervom) 0,13, (22 s rezervom), 15 i osobito 24. Sva kako je potrebno broj 1 percipirati i uvažavati, opasan je protivnik samosvojna razmišljanja. Niži tipovi broja 1, lukavi su i sebični, prevarit će uvijek s osmijehom na licu, viši su odlučni, inteligentni, borci, često samostalni u djelovanju, naime teško se podređuju drugima, samo u iznimnim slučajevima. Brzina je problem broja 1. U ljubavi je sa slovima: A, E, F, H, I, K, L, M, N, V ​​i Z. Vlada slovom O, probuši ga, slovom C, oplodi ga, vlada i slovom B, prestraši ga. Slovu D ne može ništa ono je snažno i dominantno, vrlo inteligentno i praktično slovo, nije za šalu niti za natjecanje, ono je ratar među slovima. Dominira i slovom G, slovo G ga baš sluša, sluša broj 1.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM