Crna magija

CIA i Vanzemaljci

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zašto Ih Kriju? Trebalo je proći mnogo godina i da se objavi čitav niz zvučnih i čuvenih naslova na ovu temu, da bi se tak nakon ‘Izvještaja Matrix’, u kome su optužbe na račun CIA-e službeno dokumentirane, ozbiljno shvatila do tada potencijalna povezanost između Vlade SAD-a i fenomena NLO-a.

STIGLI SU
Godine 1989. u Las Vegasu na kongresu MUFON-a (Matual UFO Network – Uzajamna UFO mreža), poznati istraživač iz područja nuklearne fizike, Stanton Friedman, podnio je izvješće popraćen najraznovrsnijim dokazima i dokumentima u vezi s postojanjem i djelovanjem Mažestika-12 (Majestic -12, Majić-12 ili MJ-12). Među svim ovim dokumentima našao se i čuveni ‘Memorandum Eisenhower’, u kome se ovom generalu i tadašnjem predsjedniku objašnjavala suština MJ-12. (Na slici desno: srušeni NLO, au donjem desnom kutu se vidi tijelo.)
Za isti kongres MUFON-a bio je predviđen i izvješće poznatog istraživača Vilijema mura, autora knjige ‘Incident Ruzvel’, koja govori o slučaju NLO-a koji se srušio u Roswellu. Naime, Moore se tom prilikom pojavio 15 minuta prije predviđenog vremena i započeo jedan nepredviđeni govor. Osuo je gomilu optužbi na svoj račun, račun Friedmana i još dvojice istraživača, izjavljujući da su izmanipulisali i krivotvorili dokumente u svezi s MJ-12. Također je iskoristio priliku da sebi optuži da je bio Vladin agent, zadužen da sudjeluje u organiziranom dezinformisanju, au čemu je sudjelovala i grupa MJ-12.
Njegove riječi naišle su na različit prijem. Jedni su to smatrali ludošću, dok udruženje UZROK (Citizens Against UFO Secresy – Građani protiv tajnosti NLO-a) nije krilo zadovoljstvo. Najvažnije od svega je da je informacija o dezinformisanju skrenula pozornost javnosti uz ogroman publicitet.
Kao što rekosmo, na početku bijaše Majestic-12. Ova supertajna grupa, sastavljena od šest vojnih osoba i šest znanstvenika (otuda naziv MJ-12), bila je stvorena po specijalnoj i tajnoj direktivi predsjednika Trumana, 1947/9/24. godine, a na savjet Dr. Vonevara Busha (svugdje ti Bushovi) i Tajnika za obranu, Jamesa Forestala.
Prvi direktor MJ-12 bio je Dr. Vonevar Bush, inače tadašnji Trumanov znanstveni savjetnik. Tijekom 40-to godišnjeg postojanja, ova organizacija je bila savjetnik osam predsjednika SAD-a. Od njezinih prvobitnih članova više ni jedan nije među živima.
Jedan događaj iz srpnja mjeseca 1947. je direktno utjecao na formiranje MJ-12. Tog srpnja mjeseca u oblasti Novog Meksika u SAD, srušila se jedna letjelica nepoznatog porijekla (najvjerojatnije interplanetarnog) i tom prilikom su pronađena četiri leša malih humanoidnih stvorenja, koji su se izgledalo je izvukli iz letjelice neposredno prije eksplozije.
Kasnije je o tome objavljena i knjiga, već spomenutog Vilijema Mura ‘The Roswell Incident’. Naime, diskoidnoj letjelici je iznad Roswella otpao dio, sačinjen od nepoznatog materijala, za koji je kasnije utvrđeno da je to bio dio zida letjelice. Delići su se raspršili po imanju nekog poljoprivrednika Frejzera, dok je letjelica nastavila svoj let još nekih 70-tak kilometara da bi se srušila u području Korona.
(Na slici lijevo: Detalj sa autopsije u Roswell)
Kako u to vrijeme nije postojala nikakva službena zabrana informisanjao ‘letećim tanjurima’, pukovnik Blanchard, koji je u to vrijeme bio zapovjednik Zrakoplovne baze Ruzvel, odobrio je glasnogovorniku baze, poručniku Hojta, dati službenu obavijest svim novinskim agencijama. Međutim, ubrzo je isti pukovnik primio jedan bijesni ukor od svojih nadređenih, zapovjednika 8-og Zrakoplovnog korpusa USAF, generala Rogera M.Remija i generala H. Vandemberga, tadašnjeg vrhovnog šefa Pentagona. Oni su mu naredili da u svim izjavama za tisak, koje će uslijediti, govori o padu meteorološkog balona tipa Skajhuk, i da prećuti sve o čudnom metalu nalik na aluminijsku foliju io tajanstvenim hijeroglifima ispisanim po posječenim djelovima, pronađenim po čitavom imanju poljoprivrednika Frejzera, koji je tom prilikom bio prisiljen predati sve do posljednjeg djelića koji je pronašao, a koje je želio sačuvati kao uspomenu.

izvor: conopljanews.net

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM