Crna magija

Blizanci / Podznak Ovan-oportunist je i umije da improvizira u teškoj situaciji koja se drugima čini nerješivom ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj kombinaciji, strana Blizanaca, uvijek spremna da prodre i istražuje duše drugih osoba, zahvaljujući svom elastičnom načinu razmišljanja i upadljivoj sposobnosti prilagodbe najrazličitijim situacijama, prima od podznaka Ovna snažne impulse volje, poduzetnosti i energije. Rađa se tip koji hitro misli i djeluje, ponekad suviše naglo i riskantno, uvijek pun velikog entuzijazma, ali često bez postojanosti i stvarne dubine. Živost njegovog duha čini ga sličnim permanentnom obdarenom adolescentu: sve ga zanima, uz rizik da se raspe jer ga stalno privlače novi centri interesovanja.
Prije svega je impulzivan i otvoren pa često pokušava miri suprotnosti na intelektualnom planu. Ali njegovo shvaćanje svijeta nije uvijek odmjereno, a nestrpljenje mu ometa put smirenosti, tim prije što nema dovoljno promišljenosti, opreznosti i zrelosti. Čak i kada ima odgovornosti, on izgleda površan i stalno nekud žuri, pa mu se događa da donosi nagle odluke iz čista mira. Njegova stalna pažnja za sve što je novo često ga vodi u originalne stavove i rizike, što bi moglo uplašiti one koji žele s njim surađivati. U svakom slučaju, riječ je o vrlo privlačnoj osobi, predodređenoj, zbog svojih jedinstvenih sposobnosti, za upravljačka mjesta.
Oportunista je i umije da improvizira u teškoj situaciji koja se drugima čini nerješivom. Osnovne vrline pomoću kojih ovaj tip Blizanaca uspijeva ostvariti svoje ciljeve su inventivnost, rječitost, intuicija i ta neukrotiva sposobnost da vječno ostane mlad i da se ne boji udaraca sudbine. Neumoran je optimista i ne oklijeva ide van utabanih staza, i da iznenađuje druge načinom na koji prevladava okolnosti spektakularnim gestovima …
Vaš pristup svijetu je neposredan prije nego diplomatski. Ne držite jezik za zubima i nikada se ne ustručavate reći što mislite, bez obzira kome ćete stati na žulj. Prilično ste ekstrovertirani i tvrdoglavi, ne drži Vas mjesto! Stalno u pokretu, komunicirate sa svijetom, puni ste entuzijazma i optimizma. Idete nalik na “blic” prema svijetu, prema životu, s nevjerojatnom radoznalošću i idealizmom koji je skoro neiscrpan.
Ovan donosi Vašem znaku hrabrost i dinamičnost. Borite se za svoja uvjerenja kad je to potrebno, ali više volite koristiti duh. Žeđ za slobodom i pustolovinama, sklonost riziku i stremljenje idealima čine od Vas velikog poduzetnika, istraživača, tvrdoglavog prethodnika i rođenog pionira – uglavnom ste obdareni velikom pokretljivošću i nepomerivim samopouzdanjem. Dok stvari idu onako kako ste planirali, sve je u redu, ali kada krene naopako, brzo planete i sami sebe onemogućiti. Potrebno Vam je da malo obuzdate naglost temperamenta i njegovati dosljednost.
Inteligentni ste, pa dobro strukturira svoje ideje i razvijate misao u smjeru učinkovitosti. Od onih ste koji će uložiti ogromnu energiju u ono u što vjeruju. Vaš duh koji je mladenački i kreativan, proizvodit mnogo zamisli i projekata. Znate da ophoditi s drugima i da ih zavedete, sudjelovati s njima u projektima, dijeliti rizik, ali i dobitak. Strastveni ste ali niste budala. Ipak, naučite se odmarati, zašto stalno trčati?

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM