Crna magija

Balansiranje grlene čakre – Centra moći i sudbine

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Grlena ili vratna čakra je centar čišćenja i centar moći, središte kreativnosti i komunikacije, odgovorna je za sadržaj i manifestaciju. Nalazi se u području 3. vratnog kralješka. U tom području počinjemo izražavati ono što postoji u drugim čakrama. Ukoliko druge čakre nisu uređene i očišćene, to se odražava kroz ovu čakru. Dok kroz nas ne sija čista svjetlost, komuniciramo stare zamjere, projektiramo krivnju ili se branimo i opravdavamo, a da toga nismo svjesni. Glas je čisti kanal za energiju koji točno i otvoreno izražava tko smo i na kojem stupnju razvoja se nalazimo. Govorimo prema istini koja je u nama. Treba biti svjestan da ljudi koji imaju potrebu puno pričati imaju problema zapravo s korijenom čakrom, a ne sa grlenom.

Kad se ta čakra otvori, počinjemo izražavati drugačije energije i može se dogoditi da nas stari prijatelji počinju napuštati jer osjećaju te promjene, ali nove energije počnu privlačiti nove prijatelje sličnijih energija. Potrebno je uočavati i govor tijela, jer je i to način komunikacije, koji u puno slučajeva kaže više od riječi. Podsvijest reagirati automatski i neovisno od izgovorene laži, a uslijed laži podsvijest pokrene energiju koja se odražava kretanjem koju nije moguće uskladiti s izgovorenom izjavom.

Važan dio komunikacije je i SLUŠANJE. Biti dobar slušatelj znači da kad osoba govori vi niste u svom filmu, ne analizirate što vam ona govori. Tek kad prestane govoriti vi možete sažeti vidjeti da li razumjeli i zatim dati svoje mišljenje, doprinos, uvid. Za dobro slušanje, moramo biti u stanju strpljivosti i smirenosti. Zato je nužno da se očiste sve tri “niže” čakre, jer samo tako možete postići jasnoću grlene čakre i dobro slušati.

Peta čakra nam pokazuje da osobna snaga leži u našim mislima i djelima. Zato ih treba osvijestiti, očistiti i dovesti u stanje ravnoteže. Misli obično nemaju izvor u grlenoj čakri, već u drugim čakrama i zato je tu čakru potrebno gledati prvenstveno kao instrument za realizaciju. Sa osvještavanje misli možemo biti svjesni i njihovog efekta i imamo mogućnost promjene, imamo moć izbora, sve bolje razumijemo energetske posljedice naših misli, uvjerenja, djelovanja, što dozvoljava da postanemo pošteni kada laži sebi i drugima otpadaju.

Kompletno iscjeljivanje na svim razinama našeg postojanja zahtjeva iskrenost prema sebi.

ISKRENOST prema sebi, iu sebi i OPRAŠTANJE su rješenje za naš energetski sustav i za duhovni rast. Opraštanje zapravo proizlazi iz činjenice da otpustimo prošlost i da budemo sada i ovdje, a tu nema ni prošlost ni budućnost. Opraštanje je moguće i sa sviješću da sve što učinimo nekom drugom, zapravo činimo sebi i zato ako ne želimo sebe optuživati ​​za pogreške, zašto bi to radili nekom drugom.

U toj smo čakri sposobni različite oblike energije promijeniti u neopisivu RADOST (ljutnju, bol i strah koji iz nižih čakri dospijevaju u grlenu, u njoj se automatski promijene u radost. Ta energija radosti zatim napaja energetska tijela, a višak zrači i puni druge.

To je prvi centar viših frekvencija i tek kad je on potpuno čist i otvoren, možemo dosegnuti viša stanja svijesti. Predstavlja most između fizičkog i duhovnog svijeta, između srca i uma. Odvaja svjetovno od svetog i prenosi NAMJERU DUŠE – spoznajemo životne zadatke.

U ovoj čakri odlučujemo koje vodiče, višu svijest, izazove vanjskog svijeta ili EGA ćemo prihvatiti, a koje nećemo (to je nekako čakra sudbine – stalno nešto biramo i onda pretvaramo u riječi).

Upravo tako se počinju pojavljivati ​​i sposobnosti telepatije, jasnovidnost.

Tu se susreće 16 energija, koje se manifestiraju kao ponos, poštovanje sebe, smjelost, odlučnost, obožavanje, vedrina, poštovanje, obzirnost, kajanje.

Središte neće biti potpuno otvoreno dok imamo krive koncepte davanja i primanja, prvenstveno dok nismo svjesni i ne vjerujemo da je davanje i primanje namijenjeno dobrobiti cijelog svemira.

U prednjem dijelu izražavamo emotivnu snagu komunikacije i vizualizacije te jezične sposobnosti. Izražava preuzimanje odgovornosti za sebe i za svoj neuspjeh prestajemo kriviti druge. Znamo da smo sposobni sami ostvariti ono što želimo. Tu je i središte naših snova.

Stražnja strana čakre u kojoj se nalazi i profesionalno središte nadzire disanje. Preko nje znamo osjetiti sebe u društvu, poslu ili zanimanju i našim ambicijama. Izražavamo volju i ljubav prema svojem radu ili svojim zadaćama. To je središte kroz koje prevodimo misli, ideje i koncepte drugih bića i iz drugih dimenzija i aspekata nas samih. Preko nje smo u dodiru s višim nadahnućem. Ukazuje kakve pretpostavke imamo o životu i kako prihvaćamo to što nam se događa. Kad je zadnji dio čakre otvoren daje nam snagu da negativne emocije transformiramo u pozitivne.

Kada je peta čakra otvorena osjećamo se uspješni, zadovoljn radom i rad je jedna od naših zadataka. Profesionalno opredjeljenje je tada i izazov i ispunjenje. Kad cvijeta dajemo od sebe sve najbolje, profesionalno smo uspješni i imamo za ispunjenje svojih ciljeva podršku čitavog svemira.

Kada je zatvorena osjećamo se teško i prigušeno.

U životnom razdoblju od 6. do 10. godine počinje se izražavati društveni identitet u našoj kreativnosti i dijete u komunikaciji provjerava svoje razumijevanje svijeta. Kada podržavamo tu kreativnost bez osude i kritike pažljivo slušamo dijete i otvoreno s njim razgovarati.

Peta čakra opskrbljuje:

Na glavi: usta, zube, jezik, čeljusti, bradu, krajnike, uši

U glavi: hipotalamus

Vrat iu njemu vratne kralješke, tireoidu (varenje, stanje kože i kose, živčani sustav, održavanje hormonske ravnoteže zajedno s drugim žlijezdama, kontrola rasta tijela i spiritualni razvoj djece, skladišti jod), štitnjače (apsorpcija kalcija), grlo, glasnice, dušnik, bronhije, pluća

Živčani sustav i imunitet

Ramena i ženski reproduktivni organi

OSNOVNI STRAHOVI najjači su upravo u grlenoj čakri i to: strah od gubitka kontrole, izbora (nesposobnost odlučivanja), nejasne komunikacije, promjene i prepuštanja, uspjeha i neuspjeha (nesposobnost napraviti nešto drugo od uobičajenog: posao, prijatelji …), pogrešaka, nekontroliranih izljeva ljutnje, očaja i apatije, biti nekreativan, da ćemo biti bez autoriteta i moći. Zbog tih strahova sebi ne vjerujemo.

Ukoliko investiramo energiju u spomenute strahove dolazi do bolesti. Ukoliko smo toga svjesni s tim smo svjesni i svojih ograničenja i mogućnosti da možemo ponovo izabrati. Ukoliko radimo isto, dobijemo ono što već imamo.

Bez promjene nema duhovnog rasta (igramo se, mijenjajmo ali se ništa ne mijenja). Nismo sposobni izraziti emocionalne potrebe, osjećaje a ni svoje mišljenje ukoliko je neuravnoteženo.

Normalno fizičko djelovanje čakre manifestira se kroz normalno djelovanje štitnih žlijezda, grla – govornog aparata, usta i zuba, jednjaka, dišnog aparata. Imamo normalan sluh i govor. Imamo normalno spolno sazrijevanje, uravnotežen metabolizam i probavu. Fizički rastemo, prilagođavamo se tjelesnoj brzini, upotrebljavamo i čuvamo energiju. Imamo dobro razvijena pluća, srce i normalnu tjelesnu temperaturu.

Ukoliko peta čakra prekomjerno djeluje i neprestano govorimo, ukazuje na to da bi trebali uravnotežiti nedovoljnu drugu čakru (seksualna frustracija). Blokada se pokazuje kao nesposobnost izražavanja ili slobode, blokirana kreativnost, bolno grlo, tvrda ramena, napet vrat, česte angine (izrazi ljutnju) i upale, problemi s tireoidom, zubima i desnima, glavobolje zbog napetosti u gornjem dijelu vrata.

Do BLOKADE dolazi:

Ako ne možemo ili ne smijemo izraziti emocije, prvenstveno ljutnju, tugu – plač (na primjer muškarci – jer im to ne priliči)

Ako pretjerano kontroliramo druge ljude i događaje

Ako smo se vrlo rano u djetinjstvu odlučili za nešto što nam je donijelo katastrofalne posljedice (nakon toga se više ne usuđujemo odlučivati)

Ako smo bili ismijan pred javni nastup ili kad smo nekom rekli istinu (nastupa trema za svaki takav pokušaj)

Ako radimo stvari koje nas ni pod razno ne vesele – ali radimo ih jer ih moramo, jer od nas zahtjevaju, itd.

Petu čakru zatvori i prevelika buka.

Ne možemo savladati emocionalnu situaciju i nađemo se u stanjima ovisnosti – hrana, opijati, lijekovi, cigarete, alkohol, odnosi, sport, seks …

Sve bolesti su povezane s 5. čakrom, jer izbor je uključen u svaki detalj života iu svaku bolest. Konkretne bolesti su: bolesti štitnjače koja sa hormonom tiroksin utječe na rast, stanični metabolizam, oksidacijski procesi u tijelu, sagorijevanje hranjivih tvari i spolno sazrijevanje. Problemi sa imunitetom, osjetljivost na infekcije: iscrpljenost, česte prehlade, teškoće s disanjem, astma, bolovi i upale grla i glasnica, otekle žlijezde na vratu, gubitak glasa, hrapavost, govorne smetnje, upale grla (ponavljajuće angine), rak grla, problemi sa zubima i desnima, tvrdi i napeti mišići vrata, ramena i gornjeg dijela leđa (glavobolje povezane s tom napetošću vrata), vrtoglavica, ukočenost u rukama, problemi s kožom, probavom, upala debelog crijeva, žutica, žučni kamenci, menstrualne tegobe, upale očiju, nabrekle oči – izbuljene, povećana Adamova jabučica, konvulzije – grčevi, grčevi mišića, debljina, porast težine. Zaostalost, tupost, nesanica, psihičke smetnje, histerija, napetost, osjećaj praznine.

Odgovorite na pitanja koja će vam pomoći da dijagnosticirate stanje vaš grlene čakre:

Kako se osjećam?

Koji dio mene se ne osjeća dobro, kako se osjeća razigrani, nedužni dio mene?

Čega se bojim?

Što bi me usrećilo?

Da li uopće znam svoju istinu?

O petoj čakri moglo bi se napisati nekoliko knjiga i ne zove se slučajno centrom moći. Više informacija, ukoliko ste zainteresirani istražite sami ili ukoliko primijetite da s tom čakrom imate problema potražite pomoć terapeuta ili osobe od povjerenja uz čiju ćete pomoć otkloniti svoje strahove koji stoje na putu vašeg ostvarenja i unutarnjeg mira i sreće.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM